Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03 13:22 - В Москва пристигнаха марсианци (относно теракта - чиста логика)
Автор: blog13 Категория: Политика   
Прочетен: 122 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 23.03 13:44


 Съвсем наскоро, буквално оня ден, на коментара на един американороб, под негова тема, че срещу Русия ще воюват и руснаци, плюс партизани, аз му отговорих, че ще дойдат и марсианци. 

И ето, че те дойдоха. Т.е. ислямска държава пое отговорност. А САЩ, потвърдиха, че тяхното разузнаване имало било данни, че ислямска държава...

Всичко това, както темата, така и добавеният клип с разговор на агитатори за тоя процес, както и признанието на ИД, както и твърденията на САЩ, говори едно нещо, което е сигурно - Русия, не е изъвшила теракт под чужд флаг с цел да има претекст за поредните удари върху Украйна. Или пък да мобилизира населението си. 

В противен случай, САЩ и ИД са съучастници на Путин. Иначе, що ще му помагат и ще привеждат аргументи, че не е той? Т.е. защо ще лъжат че не е той, ако е бил той? 

...

До тук добре - относно теракта е ясно - не е изръшен от Путин. А е извършен от... марсианците, както предрекох, без да искам в коментара си, под темата, линк към която ще подам накрая. Т.е. от ИД. Това е сигурно. 

По принцип обаче, бих желал да коментирам изобщо идеята, която е лансирана в клипа и текста в линка. Според нея, тъй като изборите в Русия са нагласени, трябва да се започне партизанска война и терактове. И руснаците които са против държавната политика и война на Путин в Украйна, да почват да воюват на територията на Украйна, както и в Русия. 
Принципно, това предложение е по същество същото което се случи на Майдана. Т.е. Янукович е избран чрез избори. Но идват терористи превратаджии, почват да трепят, и фактически една малка групичка сваля избран чрез избори президент (държавна власт). Т.е. малката групичка се опълчва срещу мнозинството, народа.

Току-що в Русия завършиха изборите. Путин бе избран с нечуван резултат. И сега една малка групичка почва да върши терактове. Защо? Защото както ни каза и женицата в клипчето, тия избори са смешна работа - даже не си заслужава да ги коментираме. 

А така ли - смешна работа, значи. Само че, ти другарко, трябва да докажеш, че зад тебе стои народът. Иначе си Лъже Дмитрий. Мис Госпожа Никоя. А за подстрекателство, тамън сега, ако си на територията на Русия, могат да те обесят публично. И не само теба, а и всички като тебе. 

Та тъй като аз съм направил вече в моя блог анализи на избирателната система по принцип. И според тия мои анализи, които са тук в блога, всички избирателни системи, които се използват по света, и особено в ЕС и САЩ са пълна боза, това означава, че не само в Русия, Путин е избран с избори които са боза. Не само Янукович. А и американската държвна власт, която постоянно диктува на всички държави по света (прочее, извърши терористичен акт срещу Северен поток с цел да забрани на Германия да ползва руски газ), както и държавната власт в Западна Европа. 

Прочее в България, тая измет която вършее в парламента и присъдружните си медии, която твори лайна, ежедневно, ежечасно и ежеминутно, може да бъде избесена, публично, и никой българин няма да има нищо против. Това го казвам аз. Но стъпвам на социологическите проучвания,които също така са се поразпищовили лекичко. 

Горе доле същата работа е и със социологическите проучвания, в Западна Европа - нямат подкрепата на народа и ония хубавци. И следователно, може и там да се вършат преврати, и терактове. Така че кой иска, може. 
Според логиката на американоробите, кога става въпрос за Русия, може и в Европа. Може и в САЩ - що не дадоха на хората да завземата къщурката на Байдън, а ги арестуваха? Американският народ, има оръжие, за да го използва в името на демокрацията. Ако не го направи, значи е стрхлив народ. 

НО може ли все пак по принцип, когато избирателната система не дава възможност на електората да избира наистина държавна власт, това да е аргумент и да легитимира въоръжени преврати и терактове? 
Не - срещу липсата на демократична избирателна система, може да се противопостави само истински демократична избирателна система. 

Другото означава, че едно малцинство, започва да тероризира мнозинството, както се и видя в конкретния случай в Москва. При което, малцинството което извършва такива действия със сигурност е обречено. Т.е. ако държавната власт по принцип не стои зад това малцинство, зад тероризма и превратаджиите, малцинството е обречено. 

По принцип световната държавна власт, която до сега беше с център САЩ, стоеше зад много подобни преврати и тероризъм.
Ако обаче, приемем, че Русия, руската държава, цялата организация и особено народът на Русия, че стои в болшинството си зад държавата, ако приемем че наистина е против САЩ и запада, тоя теракт, както и други подобни и евентуални, нямат никакъв шанс. Те разбира се ще направят някои удари, но това няма да доведе до нищо. Щом нямат подкрепата на мнозинството, на народа, те са обречени. 

Следователно, това са едни камикадзета. Следователно, съвсем не е изключено да са и от ИД. Но ИД, е лявата ръка на контролирания от САЩ тероризъм. А Уркайна е окупирана от САЩ марионетка, т.е. дясната ръка на САЩ.

Украинската армия, също така е армия от очевидни камикадзета, предвид многобройните жертви. И изобщо, ако имаме война, имаме и войници които се жертват. Т.е. те са си камикадзета. 
Но тука става въпрос, че не е изключено да са ислямисти. Под ръководството на САЩ!

А пък Русия, така или иначе, знае, къде трябва да удари и как. И следователно, това наистина е аргумент, който тя ще използва както намери за добре. 

Дали Путин отново ще каже някоя добра дума за Байдън, който отново показа че на него може да се разчита, в труден час, и особено, след като едва оня ден, Русия започна истинската война, вече по-сериозно? Т.е. изхарчи някои аргументи, които я легитимират пред обществото. И ето, че сега, Байдън и услужливата ИД зареждат нови аргументи за легитимация, без които руското оръжие не може да работи. 

https://belkana.blog.bg/politika/2024/03/19/voinicite-ot-lsr-zapochnaha-da-formirat-sobstvena-armiia-za-.1902847



Гласувай:
3



1. icansing - Вони на кравАРВАРЩИНА!
23.03 16:13
Кой спонсорира досега приматите- мюслита, изключителни РЕЛИГИОЗНИ изроди?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blog13
Категория: Политика
Прочетен: 635334
Постинги: 573
Коментари: 1710
Гласове: 838
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930