Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2022 19:45 - Какъв е бил Адолф Хитлер по своя австрийски паспорт
Автор: blog13 Категория: Политика   
Прочетен: 3089 Коментари: 13 Гласове:
4

Последна промяна: 17.06.2022 19:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Какъв е бил Адолф Хитлер по своя австрийски паспорт Документация "Строго секретно"

image

 

Сериозен исторически спор между Русия и Израел избухна в началото на май, когато руският външен министър Сергей Лавров в интервю, за италианска медия, заяви, че Адолф Хитлер може да е имал "еврейска кръв".

Всъщност Лавров каза неща, които са известни отдавна и на които сме се спирали неведнъж през последните 20 години.

Лавров оспори твърдението на така наречения наречения президент на Украйна Владимир Зеленски, че в Украйна няма нацизъм, защото Зеленски, "който е евреин е бил избран за президент".

Лавров възрази: "Що се отнася до аргумента (на Зеленски) какъв вид нацизъм може да има – ако си спомням правилно, а може и да греша, Хитлер също е имал еврейска кръв".

Лавров не греши, но преди да преминем към темата за Хитлер ще припомним, че идолът на украинските нацисти Бандера беше в 75% евреин и в 12,5% - поляк. Шухевич също беше евреин. Но и двамата създадоха украинския нацизъм и станаха негови водещи фигури.

А от съвременните еврейски укронацисти може да се припомнят Билецки, Ярош, Береза, Бляхер, Фарион, Мосийчук,Тягнибок, Порошенко, Гордън, Коломойски, Кошулински, Турчинов, Пашински, Корбан и така нататък.

Цялото висше и средно ръководство на Азов /Национален Корпус/ Кракен, Фрайкорпс, Десен сектор, Днепърски батальони и др., също се състои от етнически евреи.

Цялата суматоха се дължи на факта, че Лавров, от гледна точка на израелците, посегна на "монопола" на евреите да получават гешефт за холокоста.

На тази важна тема и на историческата истина ще продължим да отделяме внимание.

Тук ще разгледаме темата дали Адолф Хитлер е евреин.

Да, според паспорта му той е евреин.

Този паспорт, подпечатан във Виена през 1941 г. е намерен сред разсекретени британски документи от Втората световна война. Паспортът е съхраняван в архивите на британското разузнаване, които са ръководили шпионски и саботажни операции в окупираните от нацистите европейски страни.

Паспортът беше публикуван за първи път на 8 февруари 2002 г. в Лондон. На корицата на паспорта има печат, удостоверяващ, че Хитлер е евреин.

Паспортът съдържа снимка на Хитлер, както и неговия подпис и визов печат, позволяващ му да се установи в Палестина. Нещо повече. В акта за раждане на Адолф Хитлер, майка му – Мария Шикелгрубер е оставила името на баща му - Алоис Хитлер празно, така че дълго време той е смятан за незаконен. Но има доказателства, че Хитлер е роден от Мария от някой от къщата на Ротшилд във Виена.

Че Хитлер е евреин никой никога не е опровергавал. Вместо това е избрана друга тактика – замълчаване на наличните неоспорими доказателства.

След като Хитлер анексира Австрия, по негова заповед, еврейските гробища с надгробни плочи на предците му, архивни записи и други индикации за неговия еврейски произход са старателно унищожавани. Майка му Мария забременява като слугиня в къщата на Соломон Майер Ротшилд. Застаряващият Соломон е обсебен от младите неопитни госпожици и не пропуска нито една от тях, ако е наблизо. Мария се омъжва за Йохан Георг Хидлер, чешки евреин. Семейството Хидлер може да се проследи до 15 век. Някога те са били богати евреи, притежаващи сребърни мини. По-късно Алоис променя майчиното си фамилно име на еврейското фамилно име Хидлер или Хитлер – често срещано еврейско фамилно име в Австрия.

Евреинът Франкенбергер дълги години плаща издръжката на сина на Мария Шикелгрубер. Франкенбергер е фигура, чрез която парите идват от Ротшилдови.

Адолф Хитлер е роден и израснал в еврейско семейство, в еврейска среда, облича се като евреин, прилича на евреин, движи се сред евреи, приятел е с евреите и беше подкрепян от тях в началото и получи политическото си образование в негово собствено признание), като изучава и наблюдава тактиката на ционистките евреи. Евреи гласуваха за Хитлер. От чужбина той първоначално беше подкрепен от еврейските кръгове и близката до тях британска аристокрация.

През цялата война Ротшилдови оставаха собственици на вестниците на Хитлер.

Химическият гигант на Ротшилд – Рокфелер "Фарбен" беше гръбнакът на хитлеристката икономика, която се градеше върху капиталите на най-големите еврейски и немско-еврейски финансисти (Круп, Рокфелер, Варбург, Ротшилд), както и военно-политическата мощ на нацистка Германия.

В своето изследване Хенеке Кардел пише за многото австрийски евреи – нацисти, като самият Хитлер.

Райхсканцлерът Адолф Хитлер е евреин.

И райхсминистърът Рудолф Хес. И райхсмаршалът Херман Гьоринг, на който и трите жени бяха чистокръвни еврейки.

И федералният председател на Нацистката партия Грегор Щрасер. Ръководителят на SS Райнхард Хайдрих, д-р Йозеф Гьобелс, Алфред Розенберг, Ханс Франк, Хайнрих Химлер, райхсминистърът фон Рибентроп, фон Кьодел, Йордан и Вилхелм Хюбе, Ерих фон дем Бах-Зелински, Адолф Айхман. Този списък продължава.

Кои са еврейските банкери на Хитлер и неговите еврейски поддръжници преди 1933 г.: Ритер фон Щраус, фон Щайн, генерал фелдмаршал и държавен секретар Милх, заместник-държавен секретар Гаус, Филип фон Ленхард, Абрам Исау, професор и шеф на пресата на нацистката партия, приятелят на Хитлер, геополитикът Хаусхофер, който по-късно ще стане съветник на американския президент Рузвелт, клановете Ротшилд, Шиф, Рокфелер и др. Този списък също може да бъде продължен.

Трима души изиграха основна роля в създаването на нацисткия ционистки Израел и в унищожаването на евреите в Европа – самият Хитлер, Хайдрих – три четвърти евреин, и Адолф Айхман – 100% евреин.

Всеизвестен факт е, че американският президент Рузвелт и английският нацистки премиер Чърчил са наполовина евреи. Те знаеха за еврейския произход на Хитлер.

Видните мормони, Свидетелите на Йехова и членовете на други секти, кланът на Буш, са били наясно с еврейския произход на Хитлер.

Тяхната подкрепа за Хитлер се счита за елементарна еврейска солидарност. Водещи активисти на антиционисткото движение твърдят, че държавата Израел, създадена под идеологическото ръководство на нацистка Германия и според плановете на Хитлер – Химлер – Гьобелс – Айхман е единственият наследник на Третия райх.

Първият пълномащабен експеримент за отглеждане на "супермен", "синтетична" чиста арийска раса беше осъществен не върху германците, а върху германските евреи от фашисткото ръководство с пълното съдействие и съдействие на ционисткия елит. Заедно с Гестапо, ционистите в лицето на Sokhnut (Еврейската агенция), подбират самотни и предимно млади евреи. И по околни пътища изпращат избраните в Палестина, за да се борят с оръжие в ръце за нов ред и създаване на нова личност.

Едно от условията беше отказът от "миналия", "буржоазно-еснафски" морал и способността да се проявява, където е необходимо – жестокост и безпощадност. Официалното име за цялата тази операция беше "Операция Трансфер" и бъдещата еврейска държава трябваше да се нарича "Палестина".

Нацисткото ръководство създаде специална организация, която отговаряше за транспортирането на избраните – "Палестинското бюро", с което транспортираха най-преданите евреи в Палестина, готови да умрат за фашистките идеали.

За координиране на политически планове и военни действия срещу Великобритания, ционистките лидери поддържаха контакти с ръководството на нацистка Германия. Съвместните германско-ционистки действия бяха координирани от такива видни фигури на Третия райх, като Химлер, Айхман, адмирал Канарис и самият Хитлер.

В своите известни "10 въпроса към ционистите" някои ортодоксални евреи обвиниха ционисткото ръководство във фашизъм и в пряка отговорност за смъртта на милиони евреи. Те цитираха неопровержими факти за умишленото прекъсване от страна на ционистите (в частност от Еврейската агенция) на преговорите, инициирани от германските нацисти (Гестапо) за "евакуацията" (депортирането) на европейските евреи.

Умишленото нарушаване на конкретния план за евакуация (спасяване) на европейски евреи беше извършено от ционистите през 1941 – 1942 г. и през 1944 г.

Около 1942 г. хитлеристкото ръководство реши, че вече е изпратило всички евреи, "подходящи за Палестина" от Германия. От този момент нататък то беше готово в рамките на определени "бартерни сделки" да освободи определен брой евреи, но само при условие, че не отидат в Палестина. Срещите между ционисткия елит и ръководството на фашистка Германия поставят за основна цел координирането на съвместните действия срещу Великобритания и развитието на военно-икономическото сътрудничество. На ниско ниво има стотици или дори хиляди такива контакти. Всички еврейски организации, с изключение на ционистките, са забранени на територията на Третия райх. Що се отнася до отношението към ционистите, хитлеристкото ръководство издава широко известната директива, призоваваща местните власти и различните нива на имперските бюрократични структури да им помагат по всякакъв възможен начин. Хитлер вижда ционистите като верни съюзници. Особено близки отношения се развиват между ционистките организации и Гестапо.

Автомобилите на Гестапо имаха двуглав орел от едната страна и ционистки символи от другата.

Фашистките власти поддържат широки контакти с ционистките организации в Германия през втората половина на 1930-те и първата половина на 1940-те под формата на планирани срещи, главно пътувания на ционистки делегации до Берлин.

  • Пътувания на Яир Щерн, основател на ЛЕХИ, до Берлин, за да се срещне с нацисткото ръководство (1940 и 1942 г.)
  • Няколко срещи на оперативния служител на Лехи Нафтали Левенчук с германски агенти и по-специално с посланик фон Папен в Истанбул през 1942 г.
  • Пътуването на Адолф Айхман до Палестина (където е роден) за преговори с ционистките лидери: 1941-1942 г. Смята се, че той се е срещал с Ицхак Шамир, Яир Щерн, Нафтали Левенчук и други представители на ционистката десница.
  • Пътуване на ръководителя на еврейския отдел на SS фон Милденщайн до Палестина, където се среща с ционистки лидери (1933 – 1934 г.).
  • Пътувания на Хаим Орлозоров (ръководител на Изпълнителния комитет на Еврейската агенция) до Рим (среща с Мусолини) и до Берлин: 1933 г. и 1932 г.
  • Няколко срещи на Хаим Вайцман с Мусолини (1933 – 1934 г.) и с Адолф Айхман (1940-те).
  • Постоянна и дългосрочна връзка между Хаим Вайцман и фон Рибентроп.
  • Среща в Берлин на един от лидерите на Хаганат – Файфел Полкс – с Адолф Айхман: през февруари 1937 г.
  • Контакти на ръководителя на ЛЕХИ Ицхак Шамир с А. Айхман, Хитлер и Химлер: 1940 г. и 1941 г.

Имаше факти, че "Файфел Полкс, Хаим Вайцман, Ицхак Шамир и други лидери и видни фигури на световното ционистко движение са били агенти на фашистка Германия".

Създадена през 1942 г. в Палестина под ръководството на Яир (Щерн), еврейската терористична организация LEHI (Lohamei Herut Yisrael – Борци за свободата на Израел) се обърна към нацистите с предложение да съдейства на германската армия при прогонването на британците от Палестина.

Ротшилд в Германия беше много богат и имаше прекрасна колекция от персийски килими. Но един ден нацистите дойдоха при него и всичко беше конфискувано. Тогава Ротшилд написа писмо до Хитлер, където поиска връщането на богатството му, а също така поиска да бъде пуснат в Швейцария. Хитлер отговори на Ротшилд с писмо, извини се и върна цялото богатство, но остави на Ева Браун персийските килими на Ротшилд, като в замяна му даде пари от държавната хазна да си купи други килими. След това Хитлер даде специален влак на Ротшилд, натоварен до върха с богатствата и злато, и нареди на Химлер да го придружи до границата на Швейцария.

Златото на нацистката партия се съхраняваше от швейцарските банкери – евреи. "Протоколите на ционистките мъдреци" се изучаваха в училищата в Германия от 1934 – 1945 г. Да атакува Съветския съюз получи подкрепата и одобрението на Ватикана. Фашистката идеология беше взета наготово от ционизма.

Прочистване на еврейската нация беше поръчката на Хитлер, който унищожи само онези евреи, които самите евреи му посочиха: бедните и онези, които отказаха да служат на световния кахал. Докато хаберите (еврейската аристокрация) тихомълком заминаваха за Америка и Израел.

В концентрационните лагери SS беше подпомаган от еврейската полиция, състояща се от млади хабери. Версията за смъртта на Адолф Хитлер го превърна в митологичен герой на неонацизма, изотеризма и мистицизма.

Но Сталин до 1948 г. е много скептичен към оперативните материали на НКВД за смъртта на Хитлер.

От други информации следва, че на 1 май 1945 г. в сектора на 52-ра гвардейска стрелкова дивизия група немски танкове пробиват от Берлин, тръгвайки с голяма скорост на северозапад, където на 2 май е унищожено от части от 1-ва армия на Полските войски на около 15 километра от Берлин.

В центъра на танковата група са мощни "майнбахи", които напускат танковата формация в покрайнините на столицата. Изследването на тленните останки на Е. Браун и А. Хитлер, открити до Райхканцелерията, е извършено изключително небрежно, но дори въз основа на материалите му специалисти разкриват очевидна измама. Хитлер успява да избяга и най-вероятно стига до Аржентина.

 

image

 
https://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=319&aid=22




Гласувай:
4



1. radostinalassa - Да, Хитлер е бил евреин
17.06.2022 20:15
Правени са генетични изследвания на рода му и това е доказано. той има и негърска кръв и външен вид на евреин. Имал е и психична болест като 70% от евреите.
цитирай
2. marana69 - ...стара история..№13..
17.06.2022 20:41
ВОСР, също е финансирана от Евреи..
и Сталин и Вова Шоломович,са Евреи..
и Зеленский..даа...
какво ИСКА, да ни каже..Лавров , тогаава ??


цитирай
3. radostinalassa - Не си мъчи акъла много много...
17.06.2022 20:58
Ще надебелееш.
цитирай
4. notfun - ...тъпишонке / никой, НЕ е питал Расса, за военната музика..
17.06.2022 21:29
я, бегай да видиш, кокошките, заспаха ли.)

ще дават Дядя Вова по РИА, Юмор сегодня...)))
цитирай
5. radostinalassa - По - добре раса , отколкото мелез...
17.06.2022 21:40
Това е лоша имунна система, смесен мозък и дебело туловище. Или хермафродит.
цитирай
6. notfun - ...Рассе, къде е тозз 13...
17.06.2022 22:00
ти, прогони..и последното камикадзе, от тоз сайт ))))

кажи сега, Утре,ще имате ли Сбирка на
РАННИЯТ ДЪЖД ,Манна Небесна, сестро..
цитирай
7. aidriell - Никой не го вълнува какъв е бил Хи...
17.06.2022 23:46
Никой не го вълнува какъв е бил Хитлер той остава най големият опит за спасяването на Бялата цивилизация от свинарите на Глобалист -Комунизма.
цитирай
8. 1997 - Лавров се противопоставя на определението фашизъм да значи антисемитизъм
18.06.2022 10:16
Ясно и разбрано казва, че фашист може да бъде и евреин и не антисемитизмът, и не евреите определят кое е фашизъм.
цитирай
9. radostinalassa - Дешифрирай....Прав ти път.
18.06.2022 11:00
notfun написа:
ти, прогони..и последното камикадзе, от тоз сайт ))))

кажи сега, Утре,ще имате ли Сбирка на
РАННИЯТ ДЪЖД ,Манна Небесна, сестро..

цитирай
10. radostinalassa - Хитлер е смятал славяните за неарийци. Типично за евреите.Така е мислел и Маркс.
18.06.2022 11:02
aidriell написа:
Никой не го вълнува какъв е бил Хитлер той остава най големият опит за спасяването на Бялата цивилизация от свинарите на Глобалист -Комунизма.


Целта при всички еврейски водачи е да се унищожат славяните, като генетично неподдаващи се на еврейските лъжи и измами.
цитирай
11. blog13 - Рассе, къде е тозз 13. . . ти, прог...
18.06.2022 12:51
notfun написа:
Рассе, къде е тозз 13... ти, прогони..и последното камикадзе, от тоз сайт ))))



Благодаря! Тука съм, но от известно време съм на друга вълна. По-късно, т.е. след месец два пак ще се включа. До тогава, надявам се да усвоите материала до тука. Оказа се костелив орех.

Става въпрос за това, че тия дето управляват държавата (а и света - щото това са евереите, да), ич не ги вълнува, дали някой ги критикува и е разбрал многобройните им фокуси. Единственият фокус, който е критичен за тях всъщност не го правят те. Това е рудимент в организацията на обществото, който води до нарастваща липса на възходящото, ляво организирано обществно движение - поради нарастването на броя на организацията.

Въпроснате недоразвитост на организацията иска правилна избирателна система. Защото без такава, тия дето са си на власт, продължават да си управляват, без значение, дали ги критикуваш правилно, неправилно или си пропуснал да ги критикуваш.

И ако ще си говориме за политика, аз по принцип не си избирам ролята на кучето което иска само да си лае, докато керванът си върви.
цитирай
12. zaw12929 - НЕ ЗАСЛУШАВАТ СПОМЕНАВАНЕ
19.06.2022 11:35
НЕ ЗАСЛУШАВАТ СПОМЕНАВАНЕ
цитирай
13. radostinalassa - Помниш ли как избираха ББ в ..
19.06.2022 13:50
зала Армейска ли беше? Цяла нощ преправяха протоколите. А сега го правят с машините за гласуване. А най - голям % са бедните гласове, които се купуват с пари и храни. Затова размножават тези хора и те ги избират. У нас 900.000 не работят, а правят деца , просят и крадат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blog13
Категория: Политика
Прочетен: 635394
Постинги: 573
Коментари: 1710
Гласове: 838
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930