Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2023 12:43 - Митинговата демокрация във Франция - пореден парад на идиотизъма
Автор: blog13 Категория: Политика   
Прочетен: 1375 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 селяци

работници

груби простаци

безимотни

неграмотни

профани

хулигани

глигани

— скот като скот:

        хиляди

                маса

                народ;



Както е казал един от баш-идиотите на т.нар. демокрация, т.е. Чърчил "Демокрацията е най-лошата система, но по-добра не е измислена". Тъй като човекът (Чърчил) е бил наистина откровен идиот по математика, още в шести клас, неговите изказвания са номинирани от пропагандата за фаворити. И ни ги дърдорят и до днес. 

Но да видим, как ескалира тоя идиотизъм. Т.е. именно митинговата демокрация, ни бе намигната и от Др. Живков, още в края на осемдесетте на миналия век. От тогава, благодарение на интернет, а и на развитието на реалните митинго-майданаджийски събития, Др. Живков ни намига систематически от ютюбето и т.н. 

Та какво, другари, се случва във Франция и което е особено смешно. Във времената на интернет, на ютюбето, на фейсбук-мета, на тик-ток и т.н. и т.н. Във Франция (която е Франция), не могат да преброят колко са излезли вчера на митингова (майданаджийска) демокрация. 

Т.е. според Франс прес и полицията те са били 740 хиляди. Според синдикатите, те са били над 2 милиона. Това прави разминаване на числата около три пъти. 

На какво се дължи тая "малка" грешка, при която се спори дали ги има или ги няма, едни милион и половина? На самата митингова демокрация. Няма как да излязат много хора на улицата на куп, без ред и без строй и на някой да му е ясно, колко са излезли. Ако има такъв, тоя е именно държавната власт (срещу която обаче е митинговата демокрация). Следователно, държавната власт със сигурност лъже. 

От друга страна, населението на Франция е 68 милиона. Това означава, че едни 2 милиона представляват няма и 3 % от населението. И вероятно 2% от електората. 

Не е ясно обаче, дали на въпросният митингомайдан, няма и непълнолетни, които не са електорат. Не е ясно, изобщо кои са там - може да има и скоро дошли емигранти. Такъв ми ти бардак. 

Това означава, че според математиката за шести клас (напълно неясна за символа на днешната ЛГБТ избирателна митингова и майданаджийска идеология Чърчил), тия които протестират и вандалстват във Франция са наистина напълно нелегитимни. 

От друга страна обаче, тия които са в Парламента на Франция, както и Президентът са също така нелегитимни. Поради същата тая проста и ясна математика за шести клас (напълно неясна на световната идиология, попарата на която сега сърбаме). По принцип Макрон е прав, да говори, че държавната власт във Франция е функция на волята на целия народ. И следователно митинго-майданаджиите са напълно нелегитимни. 

А аз допълвам - тоя метод е сбъркан та е направо смешен - видите ли кво се случи - не могат да преброят два процента от електората. А кво ли ще се случи, ако излезе 20% от електората?
...Без ред, 
неудържими 
страхотни
велики: 
НАРОД!

Не хиляди - милиони; 
Не милиони - десетки милиони! 

Без ред, без господар. 


И ще видите тогава, кон боб яде ли. 

Не ще видите - ето сега виждате. Отново и отново. И пак. 

Докога бе, ше ги рУчате тия жабета? 

Но да продължим с тая убийствена математика за шести клас – напълно неизвестна за света, на която аз лично имам честта да бъда откривател, въпреки че нямам време да я патентовам -т.е. нямам време да се занимавам с глупости. 

Та в Украйна, която имаше население през 2014та година около 40 милиона, най-многобройните майдани бяха от по триста хиляди. Нямаше и милион - това според най-голямите числа, които циркулираха. А пък патакютаницата която се случи и на която бяха поизтребени и полицаи, бе извъшена от едни петнайсетина хиляди. При това, дошли неясно от къде - не бяха украинци, поне повечето. Но така е, когато се дава възможност на безредието. 

А колко са 300 хиляди в сравнение със 740 хиляди? А в сравнение с 2 милиона? И да отбележа, че населението на Франция един и половина пъти над това в Украйна по време на майдана. 

Сега да попитаме Макрон, какво мисли за майдана в Украйна? Макроне - мълчиш ли, Макроне? Мълчиш - като комунист пред разстрел мълчиш. Ама наистина може и да ти се случи да млъкнеш завинаги. Щото и гилотините във Франция вече се появиха. Не е майтап работа, когато лъжеш тъпо. И смешно. И ако си идиот, ако си шеф на идиотите, ако си шеф на световното движение за права на най-големите идиоти - тези ще те обесят. После ще те удавят, после ще те опекат, после ще те разкъсат, а накрая ще те изгорят. 

Това се отнася и за другарката учительница, която ти налива акъл в празната кратуна. 




Гласувай:
3



1. avrilbo - Чърчил
29.03.2023 12:52
Чърчил е истински нацист за разлика от начинаещия дребен неграмотен ефрейтор актьор Тези качества са част от народопсихологията на истинските нацисти като гьобелсЧърчил
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blog13
Категория: Политика
Прочетен: 620448
Постинги: 565
Коментари: 1662
Гласове: 823
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031