Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2022 15:44 - Другари, днес всеки ден, всеки час по едно голямо нищо се ражда от парламентарната трибуна, а нещо няма
Автор: blog13 Категория: Политика   
Прочетен: 1251 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 01.12.2022 15:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
„Сега всеки ден, всеки час,навсякъде около нас има матриал за митингова демокрация"

Каза другарят Живков в края на социализъмт. 

И ето, че тая митингова демокрация се доразви творчески, и след поредица от парламенти, кой от кой по-матриално обезпечен, ни донесе и днешния Парламент. Какъв е той?
 Той е върха на Нищото. Най-голямото възможно Нищо. Преизпълнен с нищожества, които могат до безкрай да говорят без нищо да казват. 

В момента те бистрят избирателната система. За кой ли път те правят това. Всеки път, когато тези повдигнат въпроса за избирателната система, това трябва да означава, че предишната избирателна система не е била добра. Т.е. че предишната избирателна система не дава възможност на избирателите да избират държавна власт. Т.е. да ги избират тях. А пък това автоматически означава, че самите те са били нелегитимни и незаконни. 
И всеки път, те си самопризнават, че избирателните системи които до сега те са породили, до една не стават. 

В момента, въпросните нищожества бистрят въпроса, дали да бъдат машини, дали да бъдат бюлетини. Едните от тях говорят, че с бюлетините могат да се фалшифицира изборния резултат. 
Тъй като болшинството изобщо от избирателните системи по света в предходните... не мога и аз да кажа, колко точно века, в т.нар. "демократичен свят" са ставали без машини, защитниците на гласуването с машини, фактически твърдят, че в т.нар. "демократичен запад" няма никакви демократични традиции. 

Така или иначе обаче, аргументи, които са класически, и които също така твърдят същото, не се взимат под внимание, от новооткривателите на Америка. Т.е. от тия които се изживяват за Колубмовци и Магелани, но кой знае защо, не от някоя психиатрия, а от Парламента. 
Защото, както им повтарям постоянно, винаги когато имаш едно малцинство, което брои гласовете, това малцинство има възможност да фалшифицира изборния резултат. Въпросните фалшификации се случват постоянно. 

Но откъде аз зная, че това е така? Примерно Крум Зарков, който е даже завършил Сорбоната със специалност Право, оня ден или вчера рече, че който твърди, че изборите са фалшифицирани трябва да понесе наказателна отговорност (не го цитирам точно, но смисълът беше тоя). 
А който е продукт на избирателна система, при която е безспорно и нопровержимо, че електоратът не може да избира държавна власт, къде трябва да бъде на топло - не мисля, че на бахамите? 

И ето че сега, една част от другарчетата в Парламента твърдят, че гласуването с бюлетини води до фалшификация на изборния резултат; а пък другата част от другарчетата в Парламента, твърдят, че гласуването с машини води до фалшификация на изборния резултат. Същевременно, аз твърдя, че тези са незаконни според сега действащата Конституция, защото са дошли на власт при избирателна/избирателни системи, която де факто е отменила Чл. 1. Прочее, и вчера при Цветанка имаше един експерт по Конституционно право от Шоуто на Славчо, който замерваше телезрителите с вярата си в Конституционния съд, който щял да отмени еди какво си, който отменил еди що си. 

Как па тоя Конституционен съд ни един път не можа да се сети да отмени избирателната система, като върховния фактор за нарушаване на Конституцията? И ето, че сега, Парламентът е разделен, но всички вкупом твърдят, че депутатите трябва да ходят в дранголника, защото са незаконни. Прочее, и Крум Зарков им казва същото. А също така и аз им казвам същото. Остава, само тоя консенсус на широка основа да се вземе предвид. 

Митинговата демокрация роди тоя парламент. Това означава, че митингова демокрация може и да имаше, но представителна демокрация нямаше, поради простата липса на правилна избирателна система. Защото без такава, тия които са в Парламента не могат по никой начин да представляват електората. И сега те си преливат от пусно в празно, а Нищото което сътвориха и което сътворяват всеки ден и час, расте но не старее. 

И е напълно естествено, когато голямото Нищо е на власт, нещото, т.е. здравата логика и ясните аргументи да са набутани в ъгъла. Това е и причината за цялото това обществено безумие. То е огромно, всеобхватно и всепоглъщащо. Днес всеки ден, всеки час, остатъците от нещото се превръщат в матриал за растежа на нищото. А нищожествата в парламента, както и самият електорат не могат да направят нищо пред лицето на тоя гигантски обществен пожар. 

Докога ще празнословите, уважаеми празноглавци от Парламента? Не можете ли поне да млъкнете? Трудно ли е, да си излезете от тая прокълната и антибългарска зала, в която има само тролове? А, трудно ли е, да кажете "Баста, аз наистина съм от свестните, защото поне си признавам, че съм нищожество."

Трудно, е трудно е - защото сте мишленца. Защото сте в капана за мишки. Няма измъкване от него. Стойте си там!









Гласувай:
6



1. iw69 - Всъщност
01.12.2022 16:14
време за революция е...
цитирай
2. panazea - Те това чакат : Да се разправят с честните и смели Българи.
01.12.2022 17:58
Трябва да се търси мирно уреждане !
Честните Българи ще са необходими при подредбата на държавата !
Когато се организират активни мероприятия , трябва да сте сигурни , кой ги организира и с каква цел!
цитирай
3. radostinalassa - Не успяха да ни сбият с турците...
02.12.2022 18:11
нито с циганите. Наистина целта е да ни изгонят оттук, да избият останалите българи и да освободим територията може би за евреите. Така, че по стар обичай ще изчакаме Русия да се справи с извратената цивилизация, която се осмели да посегне и на нея. Защото както и да ни лъжат, точно ние сме я създали и тя е наш аватар.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blog13
Категория: Политика
Прочетен: 619816
Постинги: 565
Коментари: 1662
Гласове: 823
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031