Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2022 20:41 - Относно зачестилите умишлени катастрофи с участието на полицаи
Автор: blog13 Категория: Политика   
Прочетен: 4613 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 07.10.2022 20:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Първата подобна беше с Милен Цветков. Аз още тогава обясних за какво става въпрос. 
Ще повторя накратко версията си. 
Но първо фактите. Т.е. кой беше в колата която удари колата на Милен Цветков? Шофьорчето Кристиян Николов бе син на Десислава Пешева-Николова - съдружничка на шефа на Винпром Карнобат Миню Стайков. В колата бе синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Комбинацията тия точно да са приятелчета, от самото начало изглеждаше безкрайно страна, поради това, че през септември 2018ма във винпрома се проведе спецакция и бе намерена нелегална фабрика за цигари. 

Това е точно годината за която цялата пропагандна машина тръбеше, че е с рекордни печалби от туризма. Нелегалните цигари от фабриката ще да са се търгували и по време на туристическия сезон. Което е ставало със сигурност с чадър от държавата. Накрая на сезона обаче, явно контрбандистите от винпрома не са си платили рекета към държавата. Това ще да е станало и поради реални затруднения. Защото точно през тая година, признаците за предстоящия фалит на туристическия бранш в България (а и по света) бяха на лице. По една случайност, аз лично работих един месец на черноморието на цели две места. И на едно трето за един ден. Избягах от всякъде, и направих железният извод, че туристическият бранш в България е пред фалит. Постовете с които направих това бяха във фейсбук, но впоследствие цензурата на фейса ми унищожи профила и за съжаление, не мога да дам линк. Но мога да пусна повечето от нещата които съм написал, за да стане ясно. Даже може и да съм пуснал тука, един от тях, но не ми се проверява точно сега. 

С една дума обаче, признаците за предстоящия фалит на туристическия сектор в България бяха видими за мене още тогава (т.е. в началото на юли 2018) . Когато веднага в края на сезона, започнаха акциите на държавата във винпром Карнобат, както и на някои други места ( октомври 2018, хотел Кантилена в Равда - печатница за фалшиви пари), това не можеше да бъде поради друга причина освен за дето контрабандистите не са си платили рекета на държавата. 

Впоследствие, по една случайност, моите прокоби от апогея на тържеството на българския туризъм взеха да се сбъдват. Т.е. туристическият бранш от година на година поради някакви си допълнителни причини взе да умира. (примерно на следващата 2019 година фалира най-старата туроператорска фирма в света Томас Кук).
Междувременно обаче, се случи това с Милен Цветков. При което аз веднага реагирах с обяснението, че синът на шефката на Винпром Карнобат и синът на депутата от ГЕРБ са били в една кола, защото шефовете на винпрома, които някак си са се оправили междувременно след акцията за незаконни цигари, е трябвало да платят. А синът на Лъчо Мозъка е трябвало да вземе парите. 

В отчаяната ситуация в която Кристиян и Ко са се намирали, изглежда се е наложило решението, да се бамне в някоя друга кола, за да предизвика тежка катастрофа, с цел да се разчуе кои са били с него в колата. 

Поредна случайност обаче - по една друга случайност, удареният и загинал е известният журналист Милен Цветков. Съответно и моята версия, която изрекох публично, беше, че Милен Цветков по някакъв начин е бил в схемата. Той е карал отпреде, а Кристиян много добре е знаел, че именно Миелн Цветков е тоя в когото се удря. 
Впоследствие прокуратурата потвърди моята версия, като повдигна обвинение за предумишлено убийство. Но не обясни истинските причини (тия които аз казах преди още прокуратурата да повдигне обвинение за предумишлено убийство). 

Не е без значение, каква е биографията на Милен Цветков. Барман в заведение в което са се мотаели Слави Трифонов и компания през деветдесетте. На Слави работата хич не му е чиста. Свързан е с андръграунда и това си е. Нещо което се знае. А Милен Цветков - и той е там. И следователно, нещата са така, както ги казвам. 

Въпросът е, че ако тогава някой мене би могъл все още да ме обвини, че си фантазирам конспиративни теории (при което аз неизменно репликирам, че отсрещният е с бедно въображение и нищо не разбира), днес вече се натрупаха доста подобни случаи, в които обаче фигурират полицаи. Полицаи които са даже жертви. А така също полицаи, които са съучастници на шофьорчета които правят тежки катастрофи. И как се обясняват всичките тия големи парадокси? 

Всъщност, аз бих попитал, дали вече не е време да се свалят маските, защото нещата са ясни? 

Какво е това нещо което фалира и води до подобни парадоксални умишлени катастрофи с цел да се спасят престъпници, рекетирани от държавата - фалира икономиката. Но не в еднаква степен. Туризмът е свързан с организираната престъпност. Той обаче е същевременно част от разточителното разрастване на икономиката. Нито туризмът, нито цигарите, били те с бандерол или без, нито наркотиците и т.н. са жизненонеобходими производства и търговии. Следователно, когато реалното производство започва да се свива, масата хора, свиват първо по-маловажните за съществуването си разходи. От това следва свиване на наркопазара,  туризма и др. в по-голяма степен отколкото нещата от първа необходимост. А след това следва война вътре в мафията. 

А мафията - това е сливане на организираната престъпност с държавната власт. Но всъщност, не е точно така. Организираната престъпност, която се разраства се разраства изключително защото е организирана вече от самата държавна власт. Държавната власт е престъпна вече до мозъка на костите си. А сърцевината й в глобалния свят е ЕС и САЩ. Българската държава е неин подчинен филиал. Но все пак е власт. В катакомбите на тая власт вече се води битка за това което го няма. Битката вече е на живот и смърт. 

Междувременно, единият център където се произвежда наркотик (Афганистан), бе закрит. А резкият дефицит на приходи от наркотик, бе компенсиран с оръжие, защото за да си "винаги готов", е нужно и да си в крайна нужда. И тогава ти дават оръжие и си готов за война. Сега да видим срещу кого. 

Веднага след закриване на афганския наркотик, в картела Меделин си организираха голям празник. Но не бе редно да се радват, предвид гигантската икономическа депресия, която вече започна. 




Гласувай:
4



1. barin - Здравей, blog13. Зачестиха много ...
14.10.2022 06:06
Здравей, blog13. Зачестиха много катастрофите по пътищата. Създава се впечатление, че много от тях са умишлени,а други, също много- от хора, които имат чадър отгоре и не ги лови закона. В новините през последните месеци само катастрофи и политически караници между партиите. Изглежда и през следващия месец ще е по същия начин.
Поздрави!
цитирай
2. blog13 - Здравей, blog13. Зачестиха много ...
15.10.2022 11:55
barin написа:
Здравей, blog13. Зачестиха много катастрофите по пътищата. Създава се впечатление, че много от тях са умишлени,а други, също много- от хора, които имат чадър отгоре и не ги лови закона. В новините през последните месеци само катастрофи и политически караници между партиите. Изглежда и през следващия месец ще е по същия начин.
Поздрави!


С тоя коментар ме подсещаш за едно смътно мое подозрение, което ми е минавало на ум, че днешните младежи, вече са се до такава степен зомбирали и дрогирали от разни свои ценности и стандарти, че май нарочно наистина правят катастрофи, за да се докажат - най-вече колко са безсмъртни, колко пари имат, защото бастисването на колите е скъпо удоволствие, като за аристокрацията. А така също, нещо като лов на хора - утепеш некой за адреналина. После щом имаш пари, се оправиш с органите. После разправяш на приятелите къф си мъж, те цъкат с език, искат и те да са като тебе. А всъщност вече си върховното лайно, при това редко. Издигнато на пиедестал и добре защитено от обществената организация и нейната държава и изобщо елит на власт и в частните организации,която е вече тотално разложена.

Това са едни завършени подлеци. Самозабравили се сноби и парвенюта. И като почне чистката, а тя ще почне, мамините синчета ще минат през месомелачката и ще се запознаят набързо с хубавия край на Макс и Мориц - рожбите на ужасния (по думите на един познат)Вилхелм Буш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blog13
Категория: Политика
Прочетен: 620030
Постинги: 565
Коментари: 1662
Гласове: 823
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031