Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2022 10:12 - Аксиома:Когато започне мобилизацията/войната, самолетните билети стават скъпи
Автор: blog13 Категория: Политика   
Прочетен: 702 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 02.10.2022 10:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Светът е голям, но няма къде да избягаш" 

Но не само самолетните билети ще станат скъпи, когато в ЕС започне истинската война. Всички билети ще станат скъпи. Така че гледайте (и се радвайте) за дето в Русия се появиха масово дезертьори; гледайте как се повишиха и цените на билетите за самолети! 
... И разберете (ако можете), какво чудо на квадрат и куб ще настане в ЕС, когато войната започне и там. 

Прочее, дезертьорите от ЕС ще бъдат много повече. Винаги където има война, има и дезертьори. Никога никой не е твърдял, че в Русия не е имало такива. Дори Достоевски в ЗАПИСКИ ОТ МЪТВИЯ ДОМ, предава разказа на един (а това произведение е дневник на престоя му в каторгата) е бил купен от друг който е трябвало да постъпи в армията. Имало е доста интересни порядки, как става тоя номер, така че няма да го преразказвам - който иска да го прочете. 

Най-актуалнта военна и геополитическа сила на планетата, знае как се извършва организираната мобилизация. Знае как действа НКВД - но това е начин на организация, който действа в абсолютно всички държави, вкл. в Западна Европа. Но той действа по време на истинска война - т.е. глупавата предствава, че днес всичко било платено, и армията е наемна, който иска да е войник, отива доброволно - това изобщо не важи в условията на истинска война. В условията на истинска война, никой не ти плаща за да воюваш, а ти някак си разбираш, че или воюваш или ще бъдеш убит. За да се спасиш, за да оцелееш, ти трябва да воюваш. Срещу тебе има мощна организация, изникнала някак си, като из преизподнята. 

Сега тая организация, това глобално НКВД, се стартира от Русия. Току-що мобилизираните триста хиляди за руската армия, не са новобранци. Това са стари кучета, които знаят, как се действат новобранците. А новобранците, това са им Украинците. Те пък, ще предадат нарастващата военна организация на тия които са на запад. Налягането от тоя процес на войната просто ще смачка намиращите се в Западна Европа. Англичаните ще бъдат изтласкани в океана. А отсреща военният отпор ще бъде от САЩ. Техните (и нашите), стари приятелчета. 

Кое не е ясно? Че по време на война, се получават и големи изненади? Че има хитри засади? Че са даже отвратителни? Че са подли - да подли са. 
Или че умират глупаците? Ми то умират и умниците. 

А може би не е ясно, че военните планове се правят от генералите и политиците? Не от Гошо и Пешо. 



Гласувай:
1



1. morskipesni - Иска им се (война) на маймуриканците.
02.10.2022 10:47
В Европа такава НЯМА и НЕ ЩЕ ИМА. Окрайнина ще се разпачетоса- компенсация за Югославия и за поука.
цитирай
2. radostinalassa - Така е , не бива да има война в Европа..
02.10.2022 11:31
Янките скоро ще се изметат оттук с базите си. Докараха ни до нивото на Конго, крадливите западняци и не се свенят да говорят да им изнасяме ток без пари. Нечувана наглост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blog13
Категория: Политика
Прочетен: 632415
Постинги: 573
Коментари: 1708
Гласове: 838
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930